Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
21-03-2017
Hulp
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!
13-03-2017
Hulp
Hallo, ik ben Nouman. ik kom uit Syrie. Ik leer nederlands. Ik wil nederlands oefenen. Wil jij Nederlands met mij oefenen? Ik woon in het waterkwartier. Mijn Nederlands nog niet zo goed.
12-03-2017
Hulp
Ik zoek een lasser voor een fietsbeugel te vermaken met zijwieltjes zodat mijn moeder kan blijven fietsen , ik heb een fiets beugel gekocht maar deze past niet terwijl ze dat wel zeiden....
19-01-2017
Hulp
Wie wil samen met een bewoner van Terra naar de gezellige dansmiddagen in de Biezantijn? Het is maandelijks op de zondagmiddag.
23-12-2016
Overig
Beste buurtgenoten, wie kan voor mij een trui breien die eind januari 2017 af moet zijn? Zijn er bollebozen die hier goed in zijn? De wol heb ik al gekocht en na het leggen van contact leg ik het patroon uit. Ik wil ook graag iets terugdoen: een boek restaureren. M.vr.gr. Hans Zegveld.
19-12-2016
Spullen
Beste lezer, Zoals eerder vermeld ben ik bezig met een onderzoek naar uw wensen en behoeften met betrekking tot een zorgaanbieder. en hoe u als consument over wandel- en comfortschoenen denkt. U zou mij erg helpen om hier aan bij te dragen en dit kan nog tot vrijdag. De link staat hieronder vermeld. Bij voorbaat dank! Groetjes, Carlo Schoor. Link: http://www.getfeedback.com/r/tus2kBY2
13-12-2016
Spullen
Wie heeft er nog een poef, zitzak(ken) of grote kussens die u niet meer nodig heeft?
10-12-2016
Overig
21, 22 en 23 december organiseren wij van Nijmegen Luistert samen met de Deelwinkel en de Bibliotheek de 'Onbetaalbare Kadodagen'. Drie dagen vol luister-, dialoog- en deelactiviteiten. En spelen, dat gaan we ook doen. Op de Mariënburg in Nijmegen. Wil je helpen met Freelistening, Deelbonnen, Momenten plukken, verhalen verzamelen, mensen verbinden, koffie en thee uitdelen, dialoog begeleiden (voor getrainde begeleiders) of iets anders? Alle informatie vind je op www.nijmegenluistert.nl en daar staat ook een link om je aan te melden als helper. Je kan precies aangeven wat je wil doen en op welke dag je dat wil. Wij hopen op jullie overweldigende enthousiasme om deze dagen tot een groot feest van verbinding te maken.
12-05-2016
Overig
weet iemand wat er in het Bethelkerkje aan de Tweede Oude Heselaan komt?
09-05-2016
Spullen
Op zondag 29 mei organiseert Allesbinder in samenwerking met de Vrienden van het Westerpark en KEI-evenementen een festival voor alle bewoners van Oud-West. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers. We zijn op zoek naar: - Informateurs: je verwelkomt de bezoekers en deelt programmaboekjes uit - Sterke mannen en vrouwen voor het op- en afbouwen (podium, marktkramen, etc.) - Aankleden van het festivalterrein - Opruimploeg - Helpende handjes: het verrichten van verschillende taken gedurende de dag Enthousiast? Aarzel niet en mail naar westopznbest@allesbinder.nl.
21-04-2016
Hulp
ONBEPERKT HOUDBAAR GAAT VAN START OP VRIJDAG 6 MEI IN DE DRIESPRONG Onbeperkt Houdbaar: dat is koffie drinken, buurtbewoners ontmoeten, bewegen, fit en mobiel blijven, niet alleen zitten, samen eten. Zo kunnen bewoners een beetje gelukkiger en gezonder oud worden! We hopen dat ze dan ook langer zelfstandig kunnen blijven. Onbeperkt Houdbaar is een wekelijkse ontmoetingsochtend van 10.00 uur tot 14.00 uur, vooral voor en door ouderen uit Oud-West. Medewerkers van Swon, GGD en Wijkfabriek helpen bij het opstarten. Maar we hebben de buurt hard nodig. Wie wil ons een handje komen helpen op de vrijdagochtend? Alleen dan kan het een succes worden. Vindt u het leuk om mee te helpen bij activiteiten als zingen, 'n spelletje, samen eten of gewoon een praatje maken? Of kunt u vrijdags een paar mensen uit de buurt ophalen en ook weer veilig thuisbrengen? Neem dan contact op met Joëlle van der Pol, tel. (024) 3650196 of mail naar j.pol@swon.nl
20-04-2016
Overig
GVO de Klup in Nijmegen is een vrijwilligersorganisatie die voor mensen met een verstandelijke beperking allerlei activiteiten organiseert. Ons uitgangspunt is het hebben van plezier met elkaar!
19-04-2016
Hulp
Publieksbegeleiders
09-04-2016
Hulp
SNOV, laatste opvang voor vluchtelingen zonder verblijfspapieren, zoekt ruimte voor vrouwen en zoekt vrijwilligers.
31-03-2016
Overig
Ik ben voor een schoolopdracht op zoek naar iemand met een hulpvraag. Denk hierbij aan een oudere die wil leren werken met een tablet, een kind met een houterige motoriek die wil leren badmintonnen of een verstandelijk beperkte die zelfstandig met de bus wil leren reizen. Iets waar je mijn hulp bij zou kunnen gebruiken.
Pagina's (1): 1